Winfest Free / Online Slots / 88 Fortunes

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je 88 Fortunes volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

88 Fortunes – Slot Machine

88 Fortunes – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Maakt het nummer 88 jou ook gelukkig? Met 88 Fortunes zijn er 243 manieren om te winnen! Speel met meer Gouden Symbolen voor betere beloningen en probeer één van de vier jackpotten te winnen. Je kunt tot 250.000 speelpunten winnen! Probeer je geluk op Winfest Free!

Hoe werkt deze game?

Let op dit spel kan uitsluitend met speelgeld gespeeld worden!

88 Fortunes is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Er zijn 243 manieren om te winnen! Alle combinaties zijn in elke positie van links naar rechts op aangrenzende rollen mogelijk, te beginnen met de meest linker rol. De minimale inzet is 0,08 speelpunten en de maximale inzet is 88 speelpunten per spin. Je wint als je minstens drie identieke symbolen op een rij hebt, van links naar rechts en vanaf de eerste rol. De uitbetaling van de 88 Fortunes slot wordt bepaald door je inzet. Je kiest het aantal Gouden Symbolen en de vermenigvuldigingsfactor. Er zijn vier jackpots. Speelt u met één Gold Symbolen? Dan zijn er geen jackpotten actief. Elk Goud symbool extra betekent een kans op een extra jackpot. Met 5 Gold Symbolen zijn alle jackpots actief. Als u dit wilt aanpassen, klikt u op de Credits en Bet ‘+’ en ‘-‘ knoppen om de grootte van uw inzetwaarde te verhogen of te verlagen. Bij het winnen op meerdere betaallijnen in een enkele spelronde worden alle winsten bij elkaar opgeteld. Alle winnende combinaties worden aan het einde van een spelronde uitbetaald. Gratis Spins worden gespeeld met dezelfde inzet als diezelfde spelronde. De inzet kan niet worden gewijzigd tijdens een lopende spelronde. Selecteer uw lijninzet en druk op de spinknop. Als u dit wilt aanpassen, klikt u op de plus- en mintoets om de grootte van uw inzet te verhogen of te verlagen. De waarde van de symbolen wordt in de spelverdeling getoond als een vermenigvuldigingsfactor. Deze kunnen ook worden bekeken door op de ‘i’-knop te drukken. Net als de meeste spellen van Shuffle Master heeft ook dit slot de autoplay-functie. U kunt zelf kiezen hoeveel auto-play u wilt. U kunt kiezen tussen 10x, 50x, 100x of 200x. De RTP voor 8 credits is 95,93%. De RTP voor 18, 38, 68 en 88 credits is 96%.

Overal te spelen

Heb je geluk met de 88 Fortunes? Het spel is gratis speelbaar op de computer, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Het spel is perfect afgestemd op het scherm van uw apparaat, waardoor het een geweldige ervaring is om onbeperkt van te genieten. Druk gewoon op de spinkop en speel!

Functies van de symbolen

Er zijn twee soorten symbolen in 88 Fortunes. De eerste zijn de gouden symbolen. De tweede hebben een speelkaartthema.

  • Laagbetaalde symbolen: De laagbetaalde symbolen zijn de symbolen met een speelkaartthema. Dit thema wordt weergegeven door de A-, K-, Q- en J-symbolen, waarbij het A-symbool het meest waardevol is.
  • Hoogstbetaalde symbolen: De hoogbetaalde symbolen zijn de gouden symbolen. De gouden symbolen worden weergegeven in het gebied van de actieve symbolen. Elk van de gouden symbolen wordt gespeeld op een aparte set van rollen.
  • Het Wild-symbool: Het Wild-symbool in dit spel is de Fu-Bat. Dit symbool vervangt alle symbolen. Wanneer één of meer Fu-Bat-symbolen verschijnen, kan de speler één van de beschikbare jackpots krijgen. Als de speler in aanmerking komt voor meer dan één jackpot, wordt deze naar een apart scherm gebracht waar 12 munten verschijnen. Het aanraken of klikken van een munt zal het symbool van een beschikbare jackpot onthullen. Wanneer 3 passende symbolen zijn onthuld, zal de bijbehorende jackpot worden toegekend en eindigt de extra ronde.
  • Het Scatter-symbool: De Scatter in dit spel is het Gong-symbool. 3, 4 of 5 Gongsymbolen op aangrenzende rollen, te beginnen met de meest linkse rol die 10 gratis spins toekent.

Free Spins in Fortunes 88

Als je 3, 4 of 5 Gongsymbolen op aangrenzende rollen draait, beginnend met de meest linkse rol, krijg je 10 gratis spins. De laagbetaalde symbolen verschijnen niet tijdens deze gratis beurten. De inzet per gratis spin en het aantal gekozen gouden symbolen zijn gelijk aan de draai wanneer de gratis beurten zijn gewonnen. De Fu-Bat Jackpot functie kan worden geactiveerd binnen de gratis spins. Extra gratis beurten kunnen worden toegekend tijdens de gratis spins en worden toegevoegd aan de overige gratis beurten.

Soortgelijke spellen

Hou je van 88 Fortunes? Kijk dan ook eens naar Jin Ji Bao Xi Endless Treasure, 88 Fortunes Megaways en Very Fruity.

pirates-plenty-red-tiger-gaming
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games