Winfest Free / Online Slots / Age of Privateers

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Age of Privateers volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Age of Privateers – Slot Machine

Age of Privateers – Speel het nu gratis bij Winfest Free

In veel slots die je kunt spelen bij Winfest zijn piraten of avonturiers te vinden uit een ver verleden die aan het roer staan om prijzen uit te kunnen keren. Ben je geïnteresseerd in dit thema? Dan doe je er zeker goed aan om Age of Privateers te proberen. Virtueel gezien meer je aan om bij een eiland op de stille oceaan op zoek te gaan naar die ene schat. Om een inzet vast te kunnen stellen zal je om te beginnen eerst het aantal winlijnen in moeten stellen dat je wenst te gebruiken. Daarnaast kun je het aantal munten per lijn gebruiken met een plus en min knop om vervolgens de rollen te laten draaien.

Knipsel
thumb_29886_default_big
Age-of-Privateers-Novomatic_1

Hoe speel je Age of Privateers?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Je kunt bij Age of Privateers rekenen op extra functies. Om te beginnen is namelijk de kapitein van het schip beschikbaar in een dubbele functie. Hiermee heb je een joker. Draai je dit symbool als joker tussen 2 of meer soortgelijke symbolen in een combinatie? Dan wordt een niet gewonnen prijs ineens alsnog compleet gemaakt en zal er een winst aan je saldo worden toegevoegd. Bovendien is het mogelijk om de joker aanvullend te gebruiken om winsten langer te maken en dus ook hogere prijzen in de wacht te slepen. Met dit symbool kun je zelf ook prijzen winnen. Hiervoor zal je alleen wel minimaal 3 keer het kapitein symbool op een winlijn moeten draaien.

Als je de kapitein op de rollen weet te draaien van deze online slot game dan moet je weten dat het roer beschikbaar is als Scatter en niet door de joker functie vervangen kan worden. Hiermee heb je wel de Scatter prijzen in handen, dit betekent dat je vanaf 3 symbolen waar dan ook op de rollen al een prijs zal winnen. Bovenop die winst word ook een totaal van 12 free spins actief om mee te gokken. Tijdens de gratis spins wordt er geen geld van je tegoed afgehaald, maar worden prijzen wel op basis van het laatst gespeelde bedrag uitbetaald. Wat dat betekend? Met een vermenigvuldiger van 4 keer betekent dit dat de winsten ook nog hoger uit zullen worden gekeerd dan normaal. Zou je de jackpot willen winnen? Dan moet de kapitein op alle symboolposities van de slot worden gedraaid

De RTP van de Age of Privateers slot machine is 95,66%

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

 

Overal online

Je kan de Age of Privateers slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Age of Privateers is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games