Winfest Free / Online Slots / Almighty Reels

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Almighty Reels volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Almighty Reels – Slot Machine

Almighty Reels – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Er zijn veel karakteristieke kenmerken zoals we die kennen van Book of Ra. Book of Ra is en blijft het online succes van Novomatic. Met een relatief lage inzet en een hoop geluk is het zeer zeker mogelijk om groots te winnen bij deze video slot machine! Kom snel jouw geluk testen bij de Book of Ra slot machine met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

b2b_mailchimp_800x600_realmofposeidon-700x400
almighty-reels-realms-of-poseidon-slot
Novomatic-Almighty-Reels-Realm-of-Poseidon

Hoe speel je de Almighty Reels slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

In deze free to play online slot machine kan je bij elke draai tot 500 keer je inzet winnen! Het doel is om vijf identieke symbolen op een van de betaallijnen van links naar rechts te krijgen. Als je geluk heb kun je de gouden tempel krijgen en worden alle symbolen vervangen door gouden scatter coins.

De free spins bonus functie wordt geactiveerd wanneer het symbool van de gouden scatter coins op de rollen 2, 3 en 4 staan. Daarna krijg je 10 free spins met een willekeurig gegenereerd reuzen symbool, die de rollen 2, 3 en 4 in beslag nemen. Als je geluk heb zal het reuzen symbool zich verbinden met de beide rollen aan de zijkant om een volledig scherm te winnen. Het beste symbool om te krijgen is de Poseidon. Deze god zorgt ervoor dat je de x500 jackpot kan winnen. De free spins functie kan opnieuw worden getriggerd wanneer de gouden scatter coins nogmaals verschijnen.

De RTP van de Almighty Reels slot machine is 95,1%

Overal online

Je kan de Almighty Reels slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Almighty Reels is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkt free spins

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games