Bonanza

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Bonanza volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Bonanza – Slot Machine

Bonanza – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Stap in de wereld van de gouddelving met Big Time Gaming. Bonanza neemt je mee op een reis door een avontuur van gratis spins, scatters en goud! Deze slotmachine zit er vol mee, maar het is lastig om ze te bemachtigen. Deze slotmachine is voor de meer ervaren spelers. Of voor hen die geduldig zijn.

bonanza-1

Hoe werkt deze game?

Let op dit spel kan uitsluitend met speelgeld gespeeld worden!

Het eerste wat je ziet is dat het scherm tot de nok toe gevuld is met ‘dingen’. Je hebt wat tijd nodig om het hele plaatje in beeld te krijgen en dit gedeelte gaat je helpen.

Het eerste waar over verteld moet worden zijn de mijnkarren boven de rollen. Deze karren voegen een extra lijn van symbolen toe op 4 van de 6 rollen. De slots werken als een normaal 6 rollen spel, maar als je winnende combinaties krijgt, worden de rollen meer een raster.

De symbolen worden vervangen als u wint. Op de rollen zijn er ook verschillende maten symbolen die de kans om te winnen vergroten. Wanneer je 4 Gold Scatters draait, krijg je 12 gratis spins! Dat is veel! En wanneer je een extra scatter draait, krijg je daarbovenop nog eens 5 extra spins! In theorie kun je onbeperkt spins krijgen, afhankelijk van je geluk natuurlijk.

Maar dat is nog niet alles, voor elke winnende combinatie krijg je ook nog eens +1! Daarnaast krijg je ook nog eens Retriggers in de bonusronde en bij 3 daarvan krijg je ook nog eens 5 gratis spins met een maximum van 10.

Hoe Bonanza eruit ziet

Op het eerste gezicht kan het wat overweldigend zijn, maar als je langer kijkt, zie je dat het een berg is met mijnwagentjes vol symbolen. Je ziet een huisje links en een waterrad rechts. In het midden is waar de actie plaatsvindt, op de rollen! Daar staan de volgende symbolen op: diamant, robijn, saffier, smaragd, A, K, Q, J, 10 en 9. De scatters zijn goudkleurig gespeld en de Wild is wat dynamiet.

Gratis en onbeperkt spelen

Je kan Bonanza altijd gratis en onbeperkt spelen bij online casino Winfest Free. Speel met speelpunten en vernieuw de pagina wanneer deze op zijn. Registratie is niet nodig.

Overal te spelen

Speel Bonanza van Big Time Gaming waar en wanneer je maar wilt. Het slot spel is gemaakt met de HTML5 codering. Dit betekent dat je het kunt spelen op je smartphone, tablet en computer. Dus wachten op de bus of tussen de vergaderingen door zal niet meer saai zijn als je de rollen kunt gaan draaien. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Soortgelijke spellen

Wanneer je Bonanza een indrukwekkende slot machine vindt moet je volgende games ook proberen!

pirates-plenty-red-tiger-gaming
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games