Winfest Free / Online Slots / Book of Ra Deluxe

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Book of Ra Deluxe volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Book of Ra Deluxe – Slot Machine

Book of Ra Deluxe – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Er zijn veel karakteristieke kenmerken zoals we die kennen van Book of Ra. Book of Ra is en blijft het online succes van Novomatic. Met een relatief lage inzet en een hoop geluk is het zeer zeker mogelijk om groots te winnen bij deze video slot machine! Kom snel jouw geluk testen bij de Book of Ra slot machine met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

Book-of-Ra-deluxe
Book-of-Ra-Deluxe-Free-Slots
book-of-ra-deluxe-ss

Hoe speel je Book of Ra Deluxe?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Bij deze slot machine kan je zelf kiezen hoeveel speelgeld je inzet per winlijn. Er is de mogelijkheid om met 1 winlijn te spelen, maar dit kan frustrerend zijn in het bonus spel. Het is daarom verstandig om Book of Ra met 10 winlijnen te spelen. Het minimum per winlijn is 0,04 speelpunten. Dit komt neer op een minimum inzet van 0,40 speelpunten per spin. Je kan maximaal 10 speelpunten per winlijn inzetten. Dit zorgt ervoor dat je met een maximum van 100 speelpunten per draai kan spelen.

De RTP van de Book of Ra Deluxe slot machine is 95,1%

Bonus

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Het boek van de Egyptische zonnegod Ra is het scatter-symbool. Drie van deze boeken geven toegang tot het bonusspel Book of Ra Deluxe. De scatter-symbolen hebben daarnaast ook nog een mooie uitbetaling. Met het symbool verdien je 200 keer je inzet in speelpunten.

Het bonusspel werkt als volgt: Vooraf selecteert de slotmachine een willekeurig symbool. Dit symbool wordt tijdens de free spins het speciale bonus symbool waar je extra speelgeld op kan verdienen. Kom snel jouw geluk testen bij de Book of Ra slot machine met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Overal online

Je kan de Book of Ra Deluxe slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Book of Ra Deluxe is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games