Winfest Free / Online Slots / Carribean Holidays

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Carribean Holidays volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Carribean Holidays – Slot Machine

Carribean Holidays – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Even overschakelen naar de droommodus. Stel je voor dat je op een warm zandstrand zit onder een strak blauwe lucht waar je geniet van heerlijke cocktails en de zon.

Lijkt dit je misschien te mooi om waard te zijn? Nou, dat is het niet. Carribean Holliday is een online slot game van Novomatic en neemt je mee op een heerlijke vakantie. De game zelf levert je misschien geen vakantie op, een grote overwinning op de rollen is voldoende om jezelf te trakteren op een mooie vakantie

carribean-holidays-1
caribbean-holidays-game-preview-28640
caribbean-holidays

Hoe speel je Carribean Holidays?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Het spel opzich volgt een traditionale formule die we gewend zijn van Novomatic. De Caribische strandomgeving zorgt in zijn geheel voor een ontspannende sfeer. Carribean holliday speelt zich af op een blauwe achtergrond waardoor het lijkt alsof je onder water bent.  Alle symbolen die je in de game aan gaat treffen vind je ook op de populaire stranden. Ondertussen geven tropische dieren zoals dolfijnen en flamingo’s evenals zonnige stranden met wit zand en exotische cocktails.

Qua geluiden maakt Carribean Holiday gebruik van geluidseffecten en deuntjes die horen bij andere games van de provider. Deze worden geactiveerd wanneer je aan de rollen draait of een winnende combinatie maakt.

Beginnend met de strand als basis, kiest Novomatic voor een lay-out met 5 rollen en 3 rijen. Deze zijn gekoppeld aan 20 winlijnen. De winlijnen kunnen worden ingesteld op 5, 10 of 20 en deze kunnen op elk moment worden geactiveerd. De gokwaarde per regel is aan jou om te worden ingesteld tussen de 0,02 speelpunten en 5 speelpunten. Dit betekent dat het activeren van alle betaallijnen en het instellen van je inzet per winlijn op de maximale waarde je 100 speelpunten per draai oplevert.

De RTP van de Carribean Holidays slot machine is 96,2%

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

 

Overal online

Je kan de Carribean Holidays slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Carribean Holidays is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games