Winfest Free / Online Slots / Dolphin’s Pearl

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Dolphin’s Pearl volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Dolphin’s Pearl – Slot Machine

Dolphin’s Pearl – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Dolphin’s Pearl is een van de meest populaire slot machines van Novomatic. Er zijn twee online varianten gemaakt. Een met de originele gamplay en graphics van de fysieke speelautomaat en een andere met de moderne versie van Dolphin’s Pearl. Je kan tot wel 9.000 keer je inzet per winlijn van speelgeld vermenigvuldigen. In het basisspel is er zelfs de mogelijkheid om je inzet x27.000 te winnen. Test jouw geluk op de Dolphin’s Pearl slot machine met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

dolphins-pearl-novomatic-slot-game-logo
dolphins-pearl-novomatic-gokkast
Dolphins-Pearl-Free-Slots

Hoe speel je de Dolphin’s Pearl slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Je kiest zelf het aantal winlijnen, minimaal één en maximaal 9. Vervolgens bepaal je de inzet per winlijn. De inzet per winlijn kan tussen de 0,01 en 10 speelpunten liggen. Je kan dus spelen vanaf 0,01 per spin tot een maximum van 90 speelpunten per spin.

Als de dolfijn tevoorschijn komt dan zou het erg leuk kunnen worden. Deze dolfijn is het Wild-symbool en verdubbelt elke combinatie waar de dolfijn deel van uitmaakt. De dolfijn zelf betaalt zich nog beter uit. Vijf dolfijnen op één actieve winlijn kan betekenen dat je 9.000 keer je inzet wint. Andere waardevolle symbolen zijn tropische vissen, een rog en een zeepaardje. Deze leveren tot 250 keer de inzet op als ze op een actieve winlijn belanden.

De RTP van de Dolphin’s Pearl slot machine is 95,13%

Bonus

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Het symbool van de schelp met de glanzende parel is het scatter-symbool. Dit symbool geeft, afhankelijk van hoeveel er op je scherm staan, tussen de 2 en 500 keer je totale inzet. Van drie scatter symbolen krijg je 15 gratis games! Deze gratis spellen zijn bonus spins waarbij je speelt met een driedubbele overwinnings kans. Alles wat je wint tijdens deze free spins wordt vermenigvuldigd met drie. Vijf keer de krab in het bonusspel geeft je 2.250 keer de inzet per winlijn.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Overal online

Je kan de Dolphin’s Pearl slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Dolphin’s Pearl is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games