Winfest Free / Online Slots / Extra Chilli

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Extra Chilli volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Extra Chilli – Slot Machine

Extra Chilli – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Controleer jij de hitte van de Extra Chilli? Extra Chilli is een six-reel slot machine van Big Time Gaming. Deze slot machine vertoont zeven symbolen per draai. Dit betekent dat elke spin tot 117.649 manieren heeft om te winnen.

image

Hoe werkt deze game?

Let op, kan alleen worden gespeeld met speelgeld bij Winfest Free

Extra Chilli heeft zes rollen en een constant wisselend aantal symbolen per rol bij elke draai. Zo zijn er verschillende manieren om te winnen. Bij elke draai kan de rol maximaal zeven symbolen draaien. Hoe meer symbolen, hoe groter de kans op grote uitbetalingen. Deze slot machine heeft een extra rol, verschillende feature drops, wilds, replacings, reactions, scatters en een Free spin gok.

Selecteer je inzet door op de linker- en rechter pijl te klikken. De waarde van de inzet wordt op het display weergeven. Alle uitbetalingen worden vermenigvuldigd met de inzet van elke individuele draai. De minimale inzet is 0.30 en het maximum is 20.00 per spin. Het spel heeft een RTP tussen 96.15% en 96.82%

Net als de meeste spellen van Big Time Gaming heeft deze slot een automatische functie. Om dit te activeren moet er gedrukt worden op de autoplay knop. Dit wordt weergeven bij het autoplay-paneel. Er is altijd een handleiding beschikbaar voor informatie. Deze kan gevonden worden naast de autoplay knop.

Wat zijn de Bonus functies?

Extra Chilli heeft verschillende symbolen. Een overwinning krijg je door het matchen van de volgende symbolen ongeacht de hoogte, van links naar rechts vanaf de meest linker rol. Alle winnende combinaties worden bij elkaar opgeteld.

Ø  Symbolen met een lage waarde: Symbolen met een lage waarde worden weergegeven door de kaartsymbolen. Dit is inclusief de 9, 10, J, Q, K en A. De hoogst betaalde is de Aas, wat je 0,20 keer je inzet geeft voor 3 matchende symbolen en tot 1,75 keer je inzet als je 6 matchende symbolen hebt.

Ø  Symbolen met een hoge waarde: De kleurrijke Chilli-symbolen zijn de symbolen met de hoogste waarde. Deze worden weergegeven in de kleuren groen, blauw, rood en paars. De paarse Chilli zijn veruit het meest betalende symbool. Dit symbool betaalt tot 50 keer uw inzet wanneer er 6 van deze symbolen tegelijkertijd worden gedraaid.

Ø  Het Scatter symbool: De Scatter in Extra Chilli zijn de letters H, O en T. Als je drie hot Scatters draait, win je 8 free spins. Elke extra scatter voegt een extra 4 free spins toe.

Ø  Het Wild symbool: Het wild symbool is het vuurwerk symbool. Wild Symbolen kunnen alleen op extra rijen verschijnen en vervangen alle andere symbolen behalve de Scatter.

Overal te spelen

Extra Chilli is een slot machine met verschillende functionaliteiten. Het is speelbaar op de computer, mobiel en tablet. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Het spel is perfect afgestemd op het scherm van uw apparaat, waardoor het een geweldige ervaring voor u is om van te genieten. Druk op de draaiknop en ga ervoor!

Soortgelijke spellen

Hou jij van Extra Chilli? Als jij al klaar bent voor de volgende uitdaging, probeer dan: White Rabbit, Bonanza of Danger High Voltage!

De Free Spins functie

De free spins kunnen ontgrendeld worden op twee manieren. Door drie scattered symbolen te draaien of je koopt ze voor het bedrag dat wordt aangegeven in de Feature drop knop. De free spins kunnen daar altijd aangeschaft worden. Wanneer je een negatief balans hebt zal deze functie ook verdwijnen. Het feature drop symbol is een paarse symbool met een munt in het midden. Op deze munt staan de letters BTG, wat staat voor Big Time Gaming. Dit symbool verschijnt willekeurig op de rollen en vermindert de prijs van de free spins feature. Na het activeren van de feature wordt het free spins gok wiel weergegeven. Deze wiel geeft je de kans om tot 24 free spins te winnen. Er kan gekozen worden voor collect of gamble. Tijdens de free spins zal er een ongelimiteerde win multiplier zijn. Deze vermenigvuldigingsfactor begint bij één en neemt toe na elke reactie. Er is een mogelijkheid om meer free spins te winnen tijdens deze functie. Free spin scatters verschijnen alleen in de extra rol. Wanneer je 3 scatters draait, win je 4 extra free spins. Wanneer je 4 scatters draait, win je 8 extra free spins.

Danger-High-Voltage
Bonanza-gokkast-big-time-gaming
white_rabbit_slot

Hot Games