Winfest Free / Online Slots / Eye of the Dragon
fantasy-themes-plus-potential-wins

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Eye of the Dragon volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Eye of the Dragon – Slot Machine

Eye of the Dragon – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Durf jij ook in oog te staan met een levensbedreigende draak? Dit kan als je Eye of the Dragon van Novomatic speelt. Test of jij in de hete adem van de draak kan staan bij Eye of the Dragon met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

EyeoftheDragon_OV
fantasy-themes-plus-potential-wins
eye-of-the-dragon-slot

Hoe speel je de Eye of the Dragon slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Eye of the Dragon is een online slot machine die je speelt met vijf rollen en 15 pictogrammen op het hoofdscherm. Het is mogelijk om met tien actieve winlijnen te spelen. Je mag zelf kiezen hoeveel speelgeld je inzet door op de plus en min knop op het tabblad te klikken. Je kan dan inzetten aanpassen aan jouw voorkeuren. De maximale inzet is 0,10 speelpunten en het maximum is 50 speelpunten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor inzet per winlijn. Wanneer je klaar bent met het bepalen van je inzet, klik je op de “turn” knop om het spel te starten.

De RTP van de Eye of the Dragon slot machine is 95%

Symbolen

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Er zijn verschillende symbolen in deze slot machine die je helpen om de draak te trotseren. De draak komt ook terug als symbool. Er zijn kaarten van een boogschutter, strijder, tijger, paard en hoge kaarten zoals A, K, Q, J en 10. Het drakensymbool is het Wild-symbool van het spel. Het gerucht ging dat de draak speciale krachten heeft. Om jou te verwarren, kan de draak veranderen in ieder ander individueel. Wees altijd bereid om de sensatie van Eye of the Dragon van Novomatic te ervaren.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Overal online

Je kan de Eye of the Dragon slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Eye of the Dragon is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games