Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Faust volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Faust – Slot Machine

Liberty Bells – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Faust is een slot machine die zijn thema heeft van de traditionele Duitse legende Faust. Faust was een ontevreden geleerde die een deal maakt met de duivel. Door deze deal te maken kan hij zich laten gaan aan enkele plezierige zondes. Met een credit jackpot van 5.000.000 is het toch wel verleidelijk om deze deal met de duivel te sluiten! Speel de Faust slot machine nu met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

faust-slot-machine-free-game-900x533
faust-nm-1_1
Faust-Free-Slots

Hoe speel je de Faust slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Wanneer je deze slot machine spint, kom je de personages van het verhaal tegen op de rollen. Een van die personages is de mooie en onschuldige Gretchen. Dan heb je ook nog de verveelde en ontevreden Faust (degene die de deal met de duivel maakte), en dat is er nog de demonische Mephistopheles. Wanneer deze personages op een actieve winlijn belanden, zullen ze tot leven komen.

Deze slot machine heeft 10 winlijnen verdeeld over 5 rollen. Het bedrag van deze lijn kan worden aangepast naar slechts één winlijn. Ook de inzet kan worden aangepast. De minimale inzet is 4 speelpunten per lijn, maar dit bedrag kan worden verhoogd tot wel 1000 speelpunten. Jouw duivelse winst zal enorm zijn!

De RTP van de Faust slot machine is 95.10%

Wat kan je winnen?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Nu je al je inzetvoorwaarden per spin heb ingesteld, is het tijd om de deal met de duivel te sluiten en een duivelse hoeveelheid speelgeld te verdienen! Als je de rollen draait, en je landt drie of meer standaard spel iconen dan zal je in zijn voor een kleine winst die je tot 150 keer je inzet op die winlijn kan uitkeren. Het wordt erg interessant als je Gretchen of Mephistopheles ziet verschijnen. Mocht je de gelukkige zijn en ze 5 keer ziet, dan zal je beloning 2.000 keer je inzet op de winnende lijn zijn. Dan heb je nog Faust, als Faust 5 keer verschijnt win je de Jackpot! De Jackpot is zo groot als 5.000 keer je inzet, wat kan leiden tot een totaal van 5.000.000 speelpunten! Maak deze deal nu, voordat het te laat is.

Speel met onbeperkt Free Spins bij Winfest Free!

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Overal online

Je kan de Faust slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Faust is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games