Winfest Free / Online Slots / Fruit Spin

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Fruit Spin volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Fruit Spin – Slot Machine

Fruit Spin – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Het nieuwste leuke en fruitige spel van NetEnt is nu te spelen bij Winfest Free. Het spel is ontwikkeld door een van de grootste namen uit de branche: Net Entertainment! Je zult gegarandeerd veel plezier hebben tijdens het spelen van deze glanzende en fruitige online gokautomaat. Probeer het zelf uit op de Fruit Spin slot machine bij Winfest Free met onbeperkt free spins.

maxresdefault
Fruit-Spins-3_s
NetEnt-Fruit-Spin-gokkast

Hoe speel je Fruit Spin?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Fruit Spin is iets anders dan klassieke fruitmachines, maar dit betekent niet dat het zo moeilijk is om de mechanica van het spel te begrijpen. Het spel heeft 3 rijen en 5 verschillende rollen, op deze manier zal het gemakkelijk zijn om een winnende combinatie te maken. Je winst wordt berekend als alle rollen zijn gestopt met draaien en u alleen nog maar winnende combinaties van links naar rechts kunt maken.

Je kan al beginnen met het spelen van de Fruit Spin slot machine voor slechts 0,20 speelpunten per spel, tot een maximum van 200 speelpunten. Waarschijnlijk het beste deel van deze slot machine is de bonusfunctie. Als het je lukt om 3 bonussymbolen te verzamelen, wordt het bonusspel getriggerd. Je wordt beloond met 3 Lucky Wheels en gratis spins. Op de Lucky Wheels heb je 3 gouden kansen om te winnen. Zodra je klikt om de wielen te starten, zullen ze tegelijkertijd beginnen te draaien en ontvang je de beloningen van alle 3 de wielen zodra ze gestopt zijn met draaien. Dus waar wacht je nog op? Probeer deze slot nu en kijk of je een grote winst kunt behalen met de Lucky Wheels!

De RTP van de Fruit Spin slot machine is 96,84%

Overal online

Je kan de Fruit Spin slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Fruit Spin is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

 

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games