Winfest Free / Online Slots / Fruitinator

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Fruitinator volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Fruitinator – Slot Machine

Fruitinator – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Speel het originele Merkur spel Fruitinator online bij Winfest Free. Laat je verrassen door allerlei soorten kleurrijk fruit. Beleef een van de beste online gokkastspellen met een prachtig design. Het groene blad decor geeft je het gevoel dat je daadwerkelijk omringd bent door planten en bomen. De verbazingwekkende animaties die verschijnen als je een prijs wint, maken de spannende gokkastervaring compleet.

artwork-256x140
edict_adp_fruitinator_big
FRUITINATOR

Hoe speel je Fruitinator?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Fruitinator is een online gokautomaat van Merkur met vijf rollen en vijf winlijnen. Verzamel ten minste drie van hetzelfde symbool op een van de vijf winlijnen om geweldige beloningen te ontvangen. Het kersensymbool is een uitzondering op deze regel. Je hebt er maar twee nodig om een beloning te ontvangen. Op de uitbetalingstabel kun je zien hoeveel elk symbool waard is. Voor elk spel kun je zelf bepalen hoeveel je wilt inzetten. Als je geen zin hebt om op de knop te drukken voor elke draai, kun je de automatische draaifunctie gebruiken.

De RTP van de Golden Ark slot machine is 95,10%

Overal te spelen

Het is je doel om zoveel mogelijk van dezelfde fruitsymbolen te verzamelen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze symbolen op één van de winlijnen staan. Naast de fruitsymbolen bevinden zich ook belletjes en vlammende zevens in deze gokkast. Deze symbolen zijn de symbolen om naar te kijken. Wanneer ze op uw winlijnen verschijnen, win je de beste beloningen. Fruitinator kan gespeeld worden op elke browser. 

Speel Fruitinator overal waar je wil!

Je kan de Fruitinator slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Fruitinator is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkte gratis spins

Het enige wat Winfest Free wil is dat iedereen kan genieten van onze spellen. Daarom zijn al onze spellen (behalve die van Jackpot Games) speelbaar met speelgeld en hebben ze onbeperkte free spins. Wanneer het speelgeld op is, vernieuw je gewoon de pagina en kun je op deze manier verder spelen.  

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games