Winfest Free / Online Slots / Fruits Gone Wild

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Fruits Gone Wild volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Fruits Gone Wild – Slot Machine

Fruits Gone Wild – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Deze gratis te spelen online slot machine maakt gebruik van de klassieke fruitsymbolen die iedereen kent. Wat dit spel zo speciaal maakt, is het futuristische gevoel. Fruits Gone Wild combineert het oude en het nieuwe met elkaar. De slot machine heeft 5 rollen en 20 actieve winlijnen. Er is zelfs een kans om de jackpot te winnen! Probeer de Fruits Gone Wild slot machine nu met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

Stakelogic-Fruits-Gone-Wild-480x256
fruits-gone-wild
fruits-gone-wild-slot-screen

Hoe speel je Fruits Gone Wild?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

De Fruits Gone Wild slot machine is niet moeilijk om te begrijpen. De symbolen bestaan uit kersen, limoenen, sinaasappels, pruimen, druiven, belletjes, luck 7 en repen. Het meest lucratieve symbool is de gouden ster. Je kan er 100, 250 of 1000 munten mee winnen, afhankelijk van het aantal sterren dat je heb geland. Het wild-symbool zal zichzelf vervangen voor het symbool dat nodig is om een winnende combinatie te realiseren. Het belangrijkste kenmerk in dit spel zijn de bonussymbolen. Land 3 bonussymbolen in de rollen 1, 3 en 5 om minstens 5 bonusspins te verdienen.

De RTP van de Fruits Gone Wild slot machine is 96.04%

Overal online

Je kan de Fruits Gone Wild slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Fruits Gone Wild is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkt free spins

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games