Winfest Free / Online Slots / Ghost Slider

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Ghost Slider volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Ghost Slider – Slot Machine

Ghost Slider – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Heb je wat nodig is om de enge Merkur speelautomaat Ghost Slider te spelen? Ga op een angstaanjagend avontuur bij Winfest Free waar je geesten ontmoet en spookhuizen binnengaat. Voel een koude rilling lopen over je ruggengraat als de geesten door je heen gaan. Als je dapper genoeg bent en niet bang wordt, kun je worden beloond met geweldige prijzen.

3003985
unnamed
ghost-slider-slot-machine-merkur-1-1

Hoe speel je Ghost Slider?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Deze gokautomaat is een schuifspel. Dus als je een beloning krijgt, verdwijnen de symbolen die je deze beloning gaven. Op deze manier krijg je de kans om nog een beloning te winnen. Wanneer je een paar prijzen op een rij met sliders wint, win je free spins. Er zijn tien winlijnen en vijf rollen. Je krijgt een beloning als je drie van hetzelfde symbool op één van de winlijnen vindt. Het bedrag dat je wint, hangt af van het symbool. De beloningen voor elk symbool staan op de uitbetalingstabel.

Als je geluk hebt, zullen de gouden sterren op je rollen verschijnen. Deze transformeren in een willekeurig symbool, wat kan leiden tot een of meer winnende lijnen. 

Overal te spelen

Tijdens het spelen van Ghost Slider is het je doel om het bij elkaar te houden terwijl je de enge symbolen verzamelt. Win geweldige prijzen met het spookhuis, het oude boek en de kroonluchter. Er zijn drie geesten verborgen in deze online slot. Als het je lukt om ze te vinden, wees dan niet bang. Ze kunnen je misschien helpen om een aantal geweldige beloningen te winnen. De drie geesten zijn de wilde symbolen in dit Merkur spel. Dus ze lijken op het eerste gezicht misschien beangstigend, maar ze helpen je eigenlijk om geweldige prijzen te vinden.

Onbeperkte Free Spins

Het enige wat Winfest Free wil is dat iedereen kan genieten van onze spellen. Daarom zijn al onze spellen (behalve die van Jackpot Games) speelbaar met speelgeld en hebben ze onbeperkte free spins. Wanneer het speelgeld op is, vernieuw je gewoon de pagina en kun je op deze manier verder spelen.  

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games