Winfest Free / Online Slots / Gold Cup

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Gold Cup volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Gold Cup – Slot Machine

Gold Cup – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Als je een voetbalfan bent en een fan van online gokkasten, dan is dit het perfecte spel voor jou. Speel het originele Merkur spel God Cup online bij Winfest Free. Beleef de sensatie van de wereldbeker en probeer de gouden trofee te winnen. Steun je land en juich ze toe in de finale waar ze mogen spelen voor de meest prestigieuze prijs ter wereld: de gouden beker. Probeer een wild symbool te ontvangen om extra bonussen te verdienen in dit online slotspel.

artwork-256x140
gold-cup-merkur-casino-slots
14666-mbgndlurgw

Hoe werkt deze game?

Let op dit spel kan uitsluitend met speelgeld gespeeld worden!

De Merkur Gold Cup online gokautomaat heeft vijf rollen en vijf winlijnen. Probeer minstens drie van hetzelfde symbool op één van de winlijnen te verzamelen om een beloning te winnen. Alle verschillende symbolen hebben verschillende waarden. U kunt zien hoeveel elk symbool waard is op de uitbetalingstabel. U kunt ook beslissen hoeveel u voor elke draai wilt inzetten. Hoe hoger je inzet, hoe hoger je beloning.

Onbeperkte Free Spins

Het enige wat we willen is dat iedereen kan genieten van onze spellen. Daarom zijn al onze spellen (behalve die van Jackpot Games) speelbaar met speelgeld en hebben ze onbeperkte gratis spins. Wanneer uw speelgeld op is, vernieuwd u gewoon de pagina en kunt u op deze manier verder spelen.  

Overal te spelen

Deze gokautomaat geeft u het gevoel dat u de beste plaatsen in het stadion heeft. Met het prachtige Full HD-ontwerp en de verbazingwekkende geluidseffecten recreëert hij de geweldige sfeer in het stadion. Probeer de gouden trofee te vinden en laat het u leiden naar geweldige beloningen. Dit krachtige symbool neemt de volledige rol over en is een wild symbool. Je kunt geweldige prijzen winnen als je het verbindt met de truien, de goals, de ballen en de spelers. Als u vertrouwd wil raken met dit Merkur spel voordat u voor echt geld speelt, kunt u het zo veel gratis spins geven als u wilt.

 

Soortgelijke spellen

Vind je Gold Cup een leuke slot machine? Speel dan ook de volgende games!

book-of-dead-slot-playn-go
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games