Winfest Free / Online Slots / Golden 7
Novomatic-Golden-Sevens-slot-review

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Golden 7 volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Golden 7 – Slot Machine

Golden 7 – Speel nu gratis bij Winfest Free

Golden 7 van Novomatic is een online slot machine. Het spel biedt 5 rollen met 20 actieve winlijnen. Er is ook een Jackpot met een vermenigvuldigingsfactor van 500! De online slot machine heeft een uitnodigend en eenvoudig thema. Dit is een van de eerste Novomatic games waarbij de symbolen verouderd lijken. Als je van nostalgische games houdt, is dit het spel voor jou! Probeer de Golden 7 slot machine nu uit met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

Novomatic-Golden-Sevens-logo
golden-sevens
Novomatic-Golden-Sevens-slot-review

Hoe speel je Golden 7?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

De slot machine werkt net als iedere andere slot machine, maar dan met een hoog variantie niveau. Als je wat langer blijft hangen en je de vijf BAR-symbolen op een rij ziet staan, zal je inzet met 500 vermenigvuldigd worden. De K of Q symbolen geven je een vermenigvuldiging van 200 keer. De watermeloen of bellen geven je 100 keer je inzet. De laatste symbolen zijn de kers, pruim en sinaasappel. Deze geven 40 x je inzet als je er 5 op een actieve winlijn weet te draaien. Wanneer je op alle winlijnen inzet en je hebt het geluk dat er vijf 7’s op een actieve winlijn staan dan is er de kan om de jackpot-vermenigvuldiger van 10.000 keer te krijgen.

In de Golden 7 is er ook een wild symbool. Dit symbool kan de plaats innemen van een symbool dat nodig is om een winnende combinatie te draaien. Alleen de 7 zal niet veranderen. Deze slot machine biedt geen bonus element, free spins, gok functies of side games.

De RTP van de Golden 7 slot machine is 95,07%

Overal Online

Je kan de Golden 7 slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Golden 7 is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens uitproberen!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games