Winfest Free / Online Slots / Golden Ark
golden-ark-novomatic-spielautomaten-1-1-1-1

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Golden Ark volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Golden Ark – Slot Machine

Golden Ark – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Golden Ark is een online slot machine van Novomatic. Ben jij een schatzoeker? Ga dan op zoek naar de vermiste jonge sexy archeoloog. Ze is vermist in Egypte. Het is nu jouw taak om haar te redden in deze Indiana Jones gestileerde avontuurlijke slot machine. Je wordt rijkelijk beloond voor je inzet. Klinkt het alsof dit DE taak voor jou is? Zoek dan niet verder, want Golden Ark is HET spel en de schat waar je naar op zoek bent! Speel Golden Ark nu met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

golden-ark-slot-novomatic
Golden-Ark
Golden-Ark-Free-Slots

Hoe speel je Golden Ark?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Golden Ark is een 10-lijns slot machine. Het spel is voorzien van 5×3 rollen. Het belangrijkste is dat Golden Ark een free spins bonus feature heeft. Je bent nu bijna klaar om te gaan zoeken, maar voordat je dat doet moet je nog een paar dingen weten.

Je eerste taak is het ontcijferen van de hiërogliefen die de muren van de mysterieuze graftombe sieren. Je vindt ze in de vorm van letter- en cijfersymbolen, in elke denkbare kleur. Als je passende symbolen vindt, kan je worden beloond met maximaal 15.000 munten. Je kan ook een aantal gouden iconen tegenkomen, die nog meer voldoening geven. Deze zijn nog lonender, en kunnen tot 200.000 munten betalen. Echter, de ultieme schat die je zoekt is natuurlijk de mooie jonge dame. Het redden van deze dame wordt beloond met het maximum van 500.000 munten! JACKPOT!

De RTP van de Golden Ark slot machine is 95,10%

Bonus game

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Als je een combinatie van 3 of meer scatter-symbolen weet te draaien, krijg je 10 free spins. Aan het begin van deze free spins wordt er een willekeurig bonus symbool gekozen. Dit kan van alles zijn, van een letter tot een nummer tot een boek. Wanneer je gelukssymbool twee, drie, vier of vijf keer op de rollen landt wordt de winnende lijn met dit bedrag vermenigvuldigd. De waarde van je bonus symbool staat op het symbool zelf. Er wordt ook een gamble functie in het spel aangeboden die na elke winnende spin wordt geactiveerd. Je kunt ervoor kiezen om de prijs te nemen die wordt aangeboden, of je kunt proberen het aantal gewonnen speelpunten te verdubbelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de juiste kleur gokken bij het omdraaien van de kaart! Let wel op, 1 keer verliezen en al het gewonnen speelgeld is weg.

Speel Golden Ark overal waar je wil!

Je kan de Golden Ark slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Golden Ark is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkt gratis spins

Zoals u misschien weet: wij willen dat iedereen kan genieten van onze spellen. Daarom kunt u al onze online gokkasten alleen maar spelen met onbeperkte gratis spins. Alle games worden namelijk aangeboden in “Demo Modus”, dit betekent dat u enkel kunt spelen met nep geld. Als uw speelgeld op is, vernieuwt u de pagina en kunt u op deze manier weer opnieuw spelen.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games