Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Gorilla volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Gorilla – Slot Machine

Gorilla – Speel nu gratis bij Winfest Free

Gorilla is een online slot machine gemaakt door Novomatic. Dit spel heeft 5 rollen en maar liefst 20 winlijnen! Dit is 2,5 keer meer dan de meeste slot machines. Zoals je waarschijnlijk kan zien is de Gorilla het hoofdthema van het spel. Ga op reis met de king of the jungle. Spring op de rug van de machtige Gorilla, en verken zijn jungle voor een aantal verborgen schatten. Speel de Gorilla slot machine nu met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

Gorilla_Ov_0

Hoe speel je Gorilla?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Bij deze slot machine draait alles om free spins. Je kunt de gratis spins activeren bij het draaien van 3 Afrikaanse kaarten. De Afrikaanse kaart is het scatter-symbool in dit spel. Ze geven je 10 free spins. Wanneer je nogmaals 3 scatters draait terwijl je al in de bonus games zit, krijg je er nog eens 5 gratis spins bij!

Het masker staat voor het Wild-symbool. Het wild symbool zal zichzelf vervangen voor elk symbool dat nodig is om te winnen. Je heb ook de mogelijkheid om je winst te verdubbelen. Dit kan je doen door op de gamble knop te klikken. Raad de juiste kleur van de volgende kaart in het kaartspel! Als je het goed heb verdubbel je je winst. Verkeerd? Dan verlies je helaas al je winsten van de gewonnen spin. Denk dus goed na voor je gebruik maakt van deze bonus feature!

De RTP van de Gorilla slot machine is 96.57%

Overal Online

Je kan de Gorilla slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Gorilla is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens uitproberen!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games