Winfest Free / Online Slots / Hot Scatter

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Hot Scatter volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Hot Scatter – Slot Machine

Hot Scatter – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Ben jij klaar voor wat oldschool excitement? Hot Scatter is misschien dat precies de slot machine waar je naar op zoek bent! De slot machine is van de welbekende producent Amatic. Amatic levert altijd de beste slot machines en dit is geen uitzondering. Het spel ziet er misschien niet super flitsend uit, maar de uitbetalingen van het speelgeld kunnen hoog oplopen! Hot Scatter biedt 5 rijen met elk 3 symbolen. Met 10 actieve paylines heb je genoeg kans om te winnen! Je kunt al spelen vanaf 0.10 tot een maximum van 50 speelpunten per spin.

Hoe werkt deze game?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Het starten van een nieuwe online gokautomaat kan leuk en spannend zijn, maar u kent misschien niet de waarde van alle symbolen. Het laagst betaalde symbool is de Cherry. Citroen en sinaasappels kunnen grotere waarden geven. Verzamel slechts 3 Pruimen in een betaallijn zal uw inzet verdubbelen. Watermeloenen en druiven zijn veel meer waard. Het hoogst betaalde ‘standaard’ symbool is de 7. Verzamel 5 van die in een enkele winlijn en ontvang de originele inzet x500! Als je in staat bent om minstens 3 Scatter-symbolen te landen, start je 15 free Spins. Alle overwinningen tijdens deze free spins zullen worden vermenigvuldigd met 3! Je kunt vast begrijpen dat deze bonus functie zeer interessant kan zijn.

Onbeperkte free spins

Op Winfest kun je Hot Scatter gratis uitproberen. Draai wat rollen om te zien of je de Bonus spins kunt activeren of de gelukkige 7’s kunt raken. De klassieke online slot machine kun je alleen spelen met speelgeld.

Overal te spelen

Bij ons online casino, geloven we erin dat er de mogelijkheid moet zijn om te kunnen genieten van onze games waar en wanneer u maar wil. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze slot machines en tafelspellen online speelbaar zijn in jouw browser! Het is niet nodig om software of iets dergelijks te downloaden. Klik op spin en het plezier begint!

Soortgelijke spellen

Vind je fruitachtige online slot machines leuk om te spelen? Dan zul je de volgende spellen ook echt moeten spelen!

pirates-plenty-red-tiger-gaming
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games