Winfest Free / Online Slots / Little Dragons
little-dragons-novomatic2

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Little Dragons volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Little Dragons – Slot Machine

Little Dragons – Speel nu gratis bij Winfest Free

Little Dragons is een online slot machine gemaakt door Novomatic. Als je van draken houdt, dan is dit het ideale spel voor jou! Ga naar het land van de kersenbloesem bomen en bamboebossen voor een van de leukste nieuwe slot machine op de markt! Door een willekeurige getallen generator kan je rekenen op een eerlijke kans op het winnen van speelgeld. Dit is een gecodeerde sleutel binnen de slot machine die het zo maakt dat de resultaten van de spin 100% willekeurig zijn. Speel Little Dragons nu met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

unnamed

Hoe speel je Little Dragons?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

In deze online slot machine kan je een vermenigvuldigingsfactor van maximaal x25 krijgen! Je heb 5 rollen met elk 3 symbolen en 243 manieren om een spin te winnen. Hoe meer symbolen overeenkomen, hoe meer je wint!

De inzet grootte bij de Little Dragons slot machine varieert van 0,25 tot 100 speelpunten. De 4 meest waardevolle symbolen zijn de verschillend gekleurde draken. Als je meer roze draken bij elkaar optelt, kan je de meeste speelpunten verzamelen. Er zijn ook Ying-Yang symbolen in het spel. Een Ying-Yang symbool verschijnt alleen in de rollen 2 of 4. Het spinnen van 1 Ying-Yang symbool zal je winst met 2x vermenigvuldigen, terwijl 2 Ying-Yang symbolen je winst met x4 zullen vermenigvuldigen.

Er is ook de mogelijkheid om free spins te verdienen door 3 of meer scatter-symbolen te draaien. Hoe meer scatter symbolen, hoe meer free spins je krijgt.

De RTP van de Little Dragons slot machine is 95.05%

Overal Online

Je kan de Little Dragons slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Little Dragons is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens uitproberen!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games