Winfest Free / Online Slots / Lord of the Ocean

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Lord of the Ocean volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Lord of the Ocean – Slot Machine

Lord of the Ocean – Speel nu gratis bij Winfest Free

De oude Griekse mythologie is nog steeds de inspiratiebron voor veel slot machines. Lord of the ocean is een van de meest populaire slot machines van Novomatic. De slot machine draait om poseidon, een van de Griekse goden. Hij zorgde voor aardbevingen, hielp paarden in nood en was de oppergod van de zee en het water. Vandaar de naam: Lord of the Ocean.

Er is ook een spannend bonusspel in Lord of the Ocean. Je kan tot wel 5.000 keer je inzet winnen in het bonusspel! Hoe gaaf is dat? Probeer Lord of the Ocean nu uit met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

LordOfTheOcean_Ov_6

Hoe werkt deze game?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

De minimale inzet is 0,01 en de maximale inzet is 5 speelpunten per winlijn. Er zijn in het totaal 10 winlijnen. Je bepaalt zelf met hoeveel winlijnen je wil spelen.

In het basisspel is het zeker mogelijk om te winnen in deze online slot machine. Poseidon is het meest gunstig om te spinnen. Vijf keer poseidon op een actieve winlijn geeft je 5.000 keer je inzet per winlijn. Poseidon betaalt uit vanaf twee symbolen op een winlijn. Een ander symbool dat veel kan helpen is Amphitrite, de vrouw van poseidon. Dit symbool keert 2.000 keer je inzet uit per winlijn.

Elke keer dat je iets wint kan je proberen de winst te verdubbelen. Dat kan je doen met het bonus spel dat je op bijna alle slot machines van Novomatic kan vinden. Een kaart wordt omgedraaid als je voor zwart of rood kiest. Als je het goed doet, verdubbel je de winst. Let wel op! Als je het fout doet ben je alles kwijt.

De RTP van deze slot machine is 95,10%

Overal Online

Je kan de Lord of the Ocean slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Lord of the Ocean is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens uitproberen!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games