Winfest Free / Online Slots / Lucky Lady’s Charm Deluxe

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Lucky Lady’s Charm Deluxe volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Lucky Lady’s Charm Deluxe – Slot Machine

Lucky Lady’s Charm Deluxe – Speel nu gratis bij Winfest Free

Lucky Lady’s Charm Deluxe werkt volgens het Novomatic recept. Deze online slot machine is hoog in variatie, zodat je hoge bedragen aan speelgeld kan winnen in zowerl het bonus- als het basisspel. Alle gewonnen bedragen in het basisspel kun je verdubbelen met een bonus spelletje dat standaard op de Novomatic Slot machines zit. Speel Lucky Lady’s Charm Deluxe slot machine nu met onbeperkt free spins bij Winfest Fee.

LuckyLadysCharmdx_OV

Hoe werkt deze game?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Op de Lucky Lady’s Charm Deluxe slot machine zijn 10 winlijnen aanwezig. Je kan zelf kiezen met hoeveel winlijnen je speelt. Het is al mogelijk om te spelen vanaf 0,01 speelpunten per winlijn. De maximale inzet is 50 speelpunten.

Het leuke van de Novomatic slot machines is dat je ook met lage inzet aanzienlijke hoeveelheden speelgeld kan winnen! Het Lucky Lady symbool is het wild-symbool en levert het meeste op. Vijf keer dit symbol op een actieve winlijn betekent dat je maar liefst 9.000 keer je inzet per winlijn binnen haalt! Als het wild-symbool bij een winnende combinatie hoop, dan verdubbelt u het verdiende speelgeld.

De RTP van Lucky Lady’s Charm Deluxe is 95,13%

Wat zijn de Bonus functies?

Wanneer je speelgeld heb gewonnen, krijg je de mogelijkheid om een bonusspel te spelen. Het is heel simpel: je begint met het selecteren van een kleur, rood of zwart. Dan wordt er een kaar geopend van de stapel. Je verdubbelt de inzet als je de juiste kleur heb gekozen. Als dit niet goed is, dan ben je alles kwijt. Je heb de mogelijkheid om door te gaan met spelen tot het bedrag gelijk is aan 500 keer je inzet. Hierna kan het spel niet meer gespeeld worden. Je kan dus niet spelen met 500 keer je inzet of meer.

Overal online

Je kan de Lucky Lady’s Charm Deluxe slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Lucky Lady’s Charm Deluxe is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkt gratis spins

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens uitproberen!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games