Winfest Free / Online Slots / Magic Stone
Gamomat Magic Stone slots

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Magic Stone volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Magic Stone – Slot Machine

Magic Stone – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Magic Stone is een origineel Gamomat-spel en is nu gratis en onbeperkt beschikbaar op Winfest Free. Verken het geweldige land van Egypte en probeer de magische steen te vinden! Zodra je de steen hebt gevonden, zullen de geheimen ervan worden onthuld. Pak je koffers en ga naar het land van de Sfinx en de Piramides.

artwork-256x140

Hoe werkt deze game?

Let op dit spel kan uitsluitend met speelgeld gespeeld worden!

Dit gratis slotspel heeft 5 rollen en 10 betaallijnen. Deze lijnen worden van links naar rechts geteld. Dit betekent dat er minstens drie identieke symbolen op de eerste drie rollen nodig zijn. Wanneer het je lukt om meer rollen met identieke symbolen te draaien, dan wint je natuurlijk meer speelpunten! De Egyptische symbolen geven meer winst dan de letters, dus dat is waar je naar op zoek bent. En natuurlijk de magische steen, want daarmee zul je de hoofdprijs winnen. Je kunt ook een mede-avonturier vinden tijdens het spel. De avonturierssymbolen zijn jou Wild-symbool. Het kan andere symbolen vervangen om uiteindelijk een winnende lijn te krijgen. Je kunt het spel gratis en onbeperkt proberen bij Winfest Free!

De Magische steen

Er is veel te vinden in het magische land Egypte, maar wat je echt zoekt is de magische steen. Deze steen heeft vele krachten waarvan het uitgeven van speelpunten er één is die je een goed inkomen oplevert in dit spel. Terwijl je op zoek bent naar de steen, kunt je ook andere waardevolle voorwerpen vinden. Oude schatten wachten om opgepikt te worden, waardoor er een flinke winst gemaakt kan worden.

Overal te spelen

Op zoek naar een Scatter? Dan heb je een Magische Steen nodig! De Steen verandert drie symbolen in een Wild-symbool. Dit betekent dat je winst hoger wordt. Net als andere online slotspellen van Gamomat is dit slotspel gemakt in HTML5. Dit houdt in dat je Magic Stone gratis en onbeperkt, altijd en overal kunt spelen!

Soortgelijke spellen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging na het vinden van de Magic Stone? Probeer dan zeker de volgende spellen!

book-of-dead-slot-playn-go
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games