Winfest Free / Online Slots / Medusa’s Lair
Medusa Megaways

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Medusa’s Lair volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Medusa’s Lair – Slot Machine

Medusa’s Lair – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Medusa’s Lair is ontworpen door Bally Wulff en is exact de slot machine wat je voor ogen zou hebben. Deze online slot gaat over de oeroude duivel van het Griekse mythologie. De bekende wezen haar hoofd is in de mythe eraf gehakt door Perseus om daarna de grote Kraken te vermoorden. Net als Medusa zit Perseus in deze 5-rijige slot machine. Deze slot machine heeft vijf betaallijnen vanaf de linkerkant.

artwork-256x140

Hoe werkt deze game?

Let op je kunt hier alleen met speelgeld spelen.

Om prijzen te winnen, heb je drie of meer van dezelfde symbolen nodig in de vijf betaallijnen. Er is een wild symbool dat zich gedraagt als de andere symbolen in het spel. Medusa is in dit spel de wild symbool. Wanneer Medusa gedraaid wordt verschijnt er een animatie op het scherm dat het beeld verandert van het hoofd naar het lichaam van Medusa. Bij elke winst is er de mogelijkheid om dit te gebruiken om te hergokken. In Medusa’s Lair krijg je de keuze om een kaart te kiezen of een ladder gok. De kaart is een eenvoudige gok waarbij de verandering 50/50 is. De ladder gok is interessanter. Je zal een ladder met 10 niveaus zien. In het begin knipperen er twee niveaus en als je op het juiste moment daarop drukt ga je de ladder op. Als je niveau hoog genoeg is kun je de helft van je winst nemen en weer dalen naar beneden. Op deze manier kun je delen van je winst verzamelen en tegelijkertijd de gok op de ladder voortzetten. Maar pas op: het kost maar een paar verkeerde kliks om de ronde te verliezen!

Geen registratie nodig

De Medusa’s Lair slot is een volledig gratis spel die je kunt spelen op Winfest online. Deze online slot is erg amuserend voor niet-gamers of als je het spel beter wil begrijpen dan is dit ook mogelijk via deze online slot. Je kunt je registreren en meteen beginnen met spelen!

Overal te spelen

De online slot heeft een Griekse Mythologische thema. De animaties en symbolen zijn niet de mooiste maar het spel voelt bekend aan en speelt gemakkelijk. Op de achtergrond zie je een poort naar Medusa’s Lair met een groene kleur. Over het algemeen is het spel makkelijk te begrijpen en spelen.

Medusa’s Lair slot kan gespeeld worden bij Winfest Casino. Het spel is ontwikkelt met HTML5. Dit wil zeggen dat jij vanuit overal kunt spelen op je mobiel, tablet of computer. Er is alleen een werkende internetverbinding nodig op het spel te kunnen spelen.

Soortgelijke spellen

Vind jij Medusa’s Lair een spannende spel en hou je van de Griekse mythologie? De volgende spellen zul je ook leuk vinden!

pirates-plenty-red-tiger-gaming
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games