Winfest Free / Online Slots / Mega Joker

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Mega Joker volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Mega Joker – Slot Machine

Mega Joker – Speel het nu gratis bij Winfest Free

De Mega Joker van Novomatic is een slot machine met een klassieke uitstraling. Het is een simpele slot machine met een twist eraan die het mogelijk maakt om grote aantallen speelgeld te winnen! Het spel wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Probeer je geluk uit op de Mega Joker slot machine met onbeperkt free spins bij Winfest Free.

MegaJoker_Ov_2
unnamed
MJ1

Hoe speel je Mega Joker?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

De Mega Joker slot machine heeft net als veel andere spellen 3 rollen en 5 winlijnen. Er zijn echter 2 andere functies: de supermeter-bonus en de mystery jackpot. Met de onderste rol heb je de optie om bij elke winst het bedrag dat je heb gewonnen voor de supermeter-bonus op te stapelen of te verzilveren. Bij het spelen op de supermeter-bonus kan je een willekeurig aantal prijzen winnen. Dit wordt bepaald door de inzet die je doet tijdens het spelen van de supermeter-bonus. Je kan je speelgeld op ieder moment innen bij de superbonus-spins.

De andere extra functie is de mega joker jackpot. Het is een passieve spelfunctie die willekeurig kan optreden tijdens de spins. Het is gekoppeld aan de hoeveelheid die je heb ingezet tijdens de spin. Hoe meer je inzet, hoe meer kans op het winnen van de jackpot!

De RTP van Mystic Secrets is 99%

Overal online

Je kan de Mega Joker slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Mega Joker is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games