Winfest Free / Online Slots / Mystic Secrets
Mystic-Secrets-Screenshot

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Mystic Secrets volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Mystic Secrets – Slot Machine

Mystic Secrets – Speel het nu gratis bij Winfest Free

De Mystic Secrets slot machine is gemaakt door Novomatic. Ga op zoek naar Cupido en zijn magische pijl, want hij kan meerdere wild symbolen voor je vrijmaken op de slot machine. De inzet voor deze slot machine varieert van 0,10 speelpunten tot en met 50 speelpunten. Probeer jouw geluk uit met de Mystic Secrets slot machine bij Winfest Free met onbeperkt Free Spins!

mystic-secrets
mystic-secrets
Mystic-Secrets-Screenshot

Hoe speel je Mystic Secrets?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

In deze gratis online slot machine zijn er 11 verschillende symbolen. Je hebt de standaard symbolen die als volgt zijn: 10, J, Q, K, A. Daarnaast is er ook een veer met een papiertje, een zilveren kroonluchter, een gouden beker, een jonge vrouw, een jonge man en de man met de witte baard. Laatstgenoemde is het meest waardevolle symbool!

De Scatters zijn zeer interessant in dit spel. Zoek 3 scatters overal op het wiel en je krijgt een Free Spin en 5 keer je inzet! Vind 4 scatters en je wint 50 keer je inzet. 5 scatters geven je een winst van 500 keer je inzet! Als je het bonusspel start, krijg je 10 Free Spins. Tijdens dit bonusspel kun je genieten van de Mystic-bonus functie. In deze functie begin je met twee gestapelde wilds. Dit is veelbelovend, want wild symbolen vervangen zichzelf voor het symbool dat nodig is om te winnen! Probeer Mystic Secrets slot machine met onbeperkt Free Spins bij Winfest Free.

De RTP van Mystic Secrets is 95,06%

Overal online

Je kan de Mystic Secrets slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internet verbinding. Mystic Secrets is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games