Winfest Free / Online Slots / Pharao’s Ring

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Pharaoh’s Ring volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Pharao’s Ring – Slot Machine

Pharaoh’s Ring – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Pharaoh’s Ring van Novomatic heeft zoals je kunt verwachten een Egyptisch thema. Pharaoh’s Ring is een online slot machine die gratis te spelen is op Winfest Free. De slot machine is gemaakt door Novomatic in 2013. In dit spel zijn er 5 rollen en 20 verschillende winlijnen. Je kan deze slot machine al vanaf 0,25 speelpunten spelen. Het maximum aantal speelpunten dat je kan inzetten is 100. Speel Pharaoh’s Ring slot machine bij Winfest Free met onbeperkt Free Spins!

PharaohsRing_OV
PharaohsRing_BigWin
hqdefault

Hoe speel je Pharaoh’s Ring slot machine

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free.

De manier om te winnen is door 3, 4 of 5 van dezelfde symbolen in een enkele winlijn te matchen. De lager gewaardeerde symbolen zijn 10, J, Q, K en A. De hoger gewaardeerde symbolen bestaan uit de farao, de gevleugelde vrouw, de kat en de paarse scarabee. Het boek van het dode symbool is zowel het wild en scatter symbool in deze online slot machine. Het symbool vervangt zichzelf voor het symbool dat nodig is om een winnende spin te realiseren.

Als je 3 of meer boeken spint zul je 10 Free Spins voor jezelf vrijspelen. Wanneer je speelgeld wint kan je ervoor kiezen om te spelen met de Gamble knop. In deze functie heb je 50/50 kans om het te verdubbelen. Een verkeerde beslissing zorgt er dus ook gelijk voor dat je alles kwijt bent. Denk dus goed na waar je voor kiest!

Overal waar je wil!

Je kan de Pharaoh’s Ring slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Pharaoh’s Ring is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt 

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met een Egyptisch thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games