Winfest Free / Online Slots / Queen of Hearts

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Queen of Hearts volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Queen of Hearts – Slot Machine

Queen of Hearts – Speel het nu gratis bij Winfest Free

De Queen of Hearts slot machine is gemaakt door Novomatic. Ga op zoek naar Cupido en zijn magische pijl, want hij kan meerdere wild symbolen voor je vrijmaken op de slot machine. De inzet voor deze slot machine varieert van 0,10 speelpunten tot en met 50 speelpunten. Probeer jouw geluk uit met de Queen of Hearts slot machine bij Winfest Free met onbeperkt Free Spins!

queenheartsdeluxe
queenofhearts-1024x762
hqdefault

Hoe speel je Queen of Hearts

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free.

Queen of Hearts is niet zomaar een gewone slot machine. Deze online slot machine is veel romantischer dan andere slot machines. Er zijn 10 verschillende symbolen in dit spel. De symbolen waar je het minste mee kan winnen zijn de 9, 10, J, Q, K. Vanaf daar wordt het interessanter. De gouden ring, de gouden kroon en het kasteel verdienen een stuk beter. Witte tulpen zijn het op een na beste symbool.

Het beste symbool in de Queen of Hearts slot machine is het Wild symbool. Dit symbool is een hart. Het wild symbool kan zichzelf vervangen door een symbool dat nodig is om een spin te winnen. Dit maakt het een zeer lucratief symbool. Een ander groot symbool is de koningin. Zij vertegenwoordigt een scatter symbool. Land 2 koninginnen op iedere plaats en krijg 2 keer je inzet! Land je 3, 4 of 5 koninginnen kun je 5, 20 of 400 keer je inzet winnen. Probeer jouw geluk uit met de Queen of Hearts slot machine bij Winfest Free met onbeperkt Free Spins!

Overal online

Je kan de Queen of Hearts slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Queen of Hearts is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games