Winfest Free / Online Slots / Rainbow King
Knipsel

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Rainbow King volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Rainbow King – Slot Machine

Rainbow King – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Rainbow King is een online slot game van Novomatic. Het is een koninklijke en tevens enorm kleurrijke gokkast met allerlei verschillende bonus spellen. Het is dus niet alleen hopen op een leuke combinatie, maar ook je winsten optimaliseren in bijzondere features die in complete unieke vormen worden weergegeven

rainbow-king-online-slot
rainbow-king-slot
Knipsel

Hoe speel je Rainbow King?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Zoals vele gokkasten is het ook in Rainbow King de bedoeling om combinaties te maken op actieve winlijnen van links naar rechts. Hier is dat mogelijk met een klein aantal standaard symbolen, waaronder de wild, een zak goud en de zogenaamde royals. Onder die royals vallen natuurlijk de A, K, Q, J en 10. Het ontwerp en het geluid is wat we vaak terug zien bij slots van Novomatic. Op de achtergrond van het spel zie je een groen landschap met het kasteel van de koning afgebeeld.

Op het moment dat er minimaal drie symbolen in je speelscherm vallen waarop je een kasteel met een regenboog kunt zien dan wordt de Cash Castle feature geactiveerd. De feature waar we het over hebben duurt niet bepaald lang, want het is hierbij simpelweg de bedoeling om één van de weergegeven kastelen aan te klikken. Op het moment dat je dat doet dan zal de bijbehorende prijs tevoorschijn komen en die kan oplopen tot een flink bedrag. Door middel van dit korte bonus spel kan je namelijk minimaal twee keer je originele inzet terugwinnen en maximaal 500 keer je inzet. 

De RTP van de Rainbow King slot machine is 95%

Bonus

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

De koning van het spel lijkt een beetje op humpty dumpty, met een dik hoofd en een mooi gekleurde kroon. Hij komt natuurlijk ook terug op een van de speciale symbolen en wanneer je daar drie of meer van in je scherm belanden dan begint de Rainbow King feature. Een bonus spel dat hopelijk zo lang mogelijk doorgaat, want hoe langer je erin blijft hangen, hoe groter de uiteindelijke winst zal zijn.

In deze feature kom je terecht in een soort bordspel met dobbelstenen. Jouw mannetje moet rond het bord en hiervoor moet je natuurlijk de dobbelstenen gooien, dan is het een kwestie van afwachten op welk vakje hij precies terecht komt. In de meeste gevallen krijg je een mooie cash prijs van meerdere keren je originele inzet, maar dit kan ook een joker zijn of een vakje waarbij je winsten worden uitgekeerd. De joker stuurt je dan naar een andere plek van het bord en wanneer je winsten worden uitgekeerd dan is het bonus spel voorbij.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Overal online

Je kan de Rainbow King slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Rainbow King is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games