Winfest Free / Online Slots / Rainbow Riches Megaways
Rainbow Riches Megaways

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Rainbow Riches Megaways volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Rainbow Riches Megaways – Slot Machine

Rainbow Riches Megaways – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Kun jij de pot met goud vinden aan het einde van de regenboog? De legende gaat rond dat er een kabouter zich daar verbergt en dat hij een grote prijs heeft. Maar hij zal de prijs niet zomaar aan jou geven. Ben jij wel de persoon die de kabouter bereikt en de grote prijs wint in deze bekende slot machine. Met Megaways, Cascading wins, Super Gem Bonus, Free spin bonussen, onbeperkte win multipliers en verschillende wildernissen kun jij maar liefst €250.000 winnen! Veel geluk bij Winfest Casino.

cms-game-thumbnail-1000x600-apollo-n1388

Hoe werkt deze game?

Let op je kunt hier alleen met speelgeld spelen

De inzet kan bepaald worden door het selecteren van het aantal betaallijnen en de inzet per betaallijn. Het maximum aantal winlijnen waarmee er gespeeld kan worden is 20. Het wordt aangeraden om met het maximum aantal beschikbare betaallijnen te spelen. De inzet is minimaal 0.01 en maximaal 20.00 per spel. Dat wil zeggen dat er een maximale spin is van 400.00. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen zullen zijn.

Het aantal symbolen per rol varieert. Op de middelste vier rollen heeft elke spin een minimum van drie en een maximum van zeven symbolen, inclusief de bovenste rol. Op de eerste en de laatste rol staan minimaal twee en maximaal zeven symbolen.

 Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, worden alle symbolen die deelnemen aan een overwinning van de rollen verwijderd en vervangen door nieuwe symbolen. De waterval gaat door tot er geen verdere overwinningen gemaakt kunnen worden.

 Selecteer de inzet en druk op de spin knop. Wanneer je dit wil aanpassen, moet er geklikt worden op de plus- en min toets om de inzet te vergroten of te verkleinen. Alle winstbedragen worden in de uitbetalingstabel weergegeven als multiplier waardes. Deze kunnen worden bekeken door op de ‘?’ knop te drukken.

 Net als de meeste spellen van Barcrest heeft deze slot machine een autoplay functie. Er kan gekozen worden hoeveel auto plays er ingezet worden. De mogelijke keuzes zijn 10x, 50x, 100x of 200x. Ook is er een mogelijkheid om win- en verlies limieten in te stellen. De RTP van deze online slot is 96.00%

Wat zijn de Bonus functies?

Er zijn twee verschillende symbolen in Rainbow Riches Megaways. De symbolen bestaan uit een diamanten thema en een speelkaarten thema.

  • Laagbetaalde symbolen: De symbolen met het speelkaart thema zijn het minst waard. Dit thema wordt weergegeven door: A, K, Q, J en 10. De hoogst betaalde van deze symbolen vermenigvuldigt de inzet met 1,75x
  • Hoogbetaalde symbolen: De symbolen met de juwelen erop zijn het meest waard. Deze edelstenen hebben de kleuren: blauw, groen, paars, geel en de transparante edelsteen op een rode achtergrond. De laatste is het meest waard. Deze steen vermenigvuldigt de inzet met 50x!
  • Het Wild symbool: De wilde in deze slot machine is het hoefijzer symbool. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve de Scatter-symbolen.
  • Het Scatter symbool: De Scatter in dit spel is de pot symbool. Wanneer er 4 of meer potten worden gedraaid dan wordt de Free Spins bonus toegekend. Wanneer je 4 pot symbolen draait, worden 12 Free Spins toegekend. Voor elk extra symbool op een van de rollen worden 5 extra Free Spins toegekend.

De Free Spins Bonus

De Free Spins Bonus wordt toegekend wanneer er 4 of meer pot symbolen in beeld zijn op de hoofdrollen aan het einde van de spin. Wanneer er 4 pot symbolen gedraaid worden, worden 12 Free Spins toegekend. Voor elk extra symbool in beeld worden 5 extra Free Spins toegekend. Tijdens de Free Spins Bonus is er een mogelijkheid om extra Free Spins te krijgen. De extra Free Spins symbolen zijn +1, +2 en +3. Deze symbolen zijn alleen beschikbaar op de bovenste rol en moeten worden toegevoegd aan de resterende teller. De Free Spins Bonus is voorzien van een onbeperkte win multiplier! Deze vermenigvuldigingsfactor begint bij x1 en neemt toe met 1 na elke winnende combinatie.

Soortgelijke spellen

Is Rainbow Riches Megaways een slot machine die je leuk vindt? We hebben meerdere soortgelijke spellen in ons aanbod. Onze specialisten zijn bezig met het reviewen van verschillende spellen en probeer de volgende spellen ook eens uit: Fortunes Megaways of Raging Rhino Megaways

pirates-plenty-red-tiger-gaming
Midas-Golden-Touch
wolf-gold-slot-pragmaticplay

Hot Games