Winfest Free / Online Slots / Red Lady
RL3

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Red Lady volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Red Lady – Slot Machine

Red Lady – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Red Lady is een online slot machine van Novomatic en kan gespeeld worden bij Winfest Free. In dit spel heb je 5 rollen en 10 verschillende winlijnen. De slot machine heeft een willekeurige nummergenerator. Dit betekend dat het voor 100% een eerlijk spel is waarbij de betalingen volledig willekeurig zijn. Je kunt tot wel 5000 keer je inzet winnen! Speel Red Lady slot machine nu bij Winfest free met onbeperkt Free Spins.

RL2
RL3
RL1

Hoe speel je de Red Lady slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld bij Winfest Free.

Bij deze Free Spins online slot machine heb je 11 verschillende symbolen. Er zijn standaard kaartsymbolen: 10, J, Q, K, A. Daarnaast zijn er ook veel piraten symbolen. Je heb een rode papegaai, een kompas, een schip met zwarte zeilen en gekruiste revolvers.

Het enige speciale symbool in dit spel is het kompas. Dit symbool heeft de Wild symbool functie en kan eigen combinaties creëren. 3 kompassen op een willekeurige plaats in het wiel geven je 10 Free Spins van hetzelfde inzetbedrag. De combinatie van de winlijn hoeft niet perse helemaal links te beginnen. Het kan ook in het midden beginnen, zolang de 3 of meer symbolen in een bijpassende lijn staan.

De RTP van de Red Lady slot machine 96,25%

Overal waar je wil!

Je kan de Red Lady slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Red Lady is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met een piraterij thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games