Winfest Free / Online Slots / Reel King

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Reel King volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Reel King – Slot Machine

Reel King – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Reel King is een gratis online slot machine gemaakt door Novomatic. Reel king is absoluut niet een gekke slot machine met allerlei verwarrende kleuren en geluiden. Als je niet van flitsende slot machines houdt dan is dit het spel voor jou! Wanneer je Reel King speelt, voelt het als een klassieke fruitautomaat die je op veel plekken kan vinden. Dit zorgt er voor dat het spel makkelijk te begrijpen is.

1080x800bb
reel-king-1
Reel-King-Potty-slot-720x540

Hoe speel je de Reel King slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free.

Reel king werkt met 5 rollen en 2 winlijnen. Je moet minstens 3 soorten symbolen op één van de 20 winlijnen spinnen om te winnen. Hoe meer symbolen je per winlijn spint, hoe meer speelgeld je wint. Spelers kunnen handmatig kiezen hoeveel winlijnen ze inzetten. Dit varieert van 10 tot maximaal 20 winlijnen. Als je er voor kiest om met meer winlijnen te spelen, wordt je inzet automatisch hoger.

Er zijn ook Wild symbolen in het spel. Deze symbolen vervangen het symbool dat nodig is om speelgeld te winnen van een actieve winlijn. De symbolen die je echt zoekt zijn de jackpot-symbolen en het Reel King symbool die uw inzet tot wel 500 keer kunnen vermenigvuldigen!

De RTP van de Reel King slot machine is 94%

Overal online

Je kan de Reel King slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Reel King is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met een fruit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games