Winfest Free / Online Slots / Roman Legion
roman legion slots

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Roman Legion volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Roman Legion – Slot Machine

Roman Legion van Gamomat

Je bent een van de soldaten van het Romeinse Rijk. Je missie: de wereld veroveren! Speel het originele Gamomat slotspel Roman Legion gratis online op Winfest Free. Je zal zij aan zij vechten met het Romeinse leger. Kun jij de rijkste van dit casino veroveren?

Roman-Legion-Slot-1-e1576164358412

Hoe speel je Roman Legion?

Het slotspel Roman Legion heeft 5 rollen met 5 betaallijnen. De lijnen worden van links naar rechts geteld. Je hebt minstens twee of drie identieke symbolen nodig op je eerste twee of drie rollen. Het ligt eraan welk symbool op jouw lijn staat. Hoe verder dezelfde symbolen op een rij staan, hoe meer je wint! Wil je groots winnen? Dan is het soldaatsymbool hét symbool om te pakken te krijgen. Deze zal je de hoogste winst opleveren. Deze is ook jouw Wild-symbool. Het zal andere symbolen vervangen om een winnende lijn te creëren. Het scatter-symbool is niet vervangbaar.

Speel Roman Legion gratis in je browser

Je hebt jarenlang getraind, veel gevechten gehad en gedroomd van een gevecht als dit. Nu is je kans om met het Romeinse legioen te vechten en een grote beloning te verdienen! Je hoeft het spel niet te downloaden. Je kunt dit Gamomat-spel gemakkelijk gratis en onbeperkt online spelen in je browser. Gaaf toch? Tijdens je gevecht vind je symbolen die speelpunten waard zijn: munten, banners en meer. Als je die symbolen krijgt, zullen de Romeinen je belonen met grote prijzen.

Bonus

Krijg drie Scatter-symbolen (de ruiter) en je wordt beloond met gratis spins! In deze spins blijft het Wild-symbool staan om je te helpen meer te verdienen. Gamomat heeft ervoor gezorgd dat je Roman Legion op je favoriete apparaten kunt spelen. Altijd en overal gratis en onbeperkt spins!

Soortgelijke spellen

Vind je de geweldige Roman Legion slot machine leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende online slot machines eens een kans geven!

Royal Seven XXL
Bonanza-gokkast-big-time-gaming
ramses-book

Hot Games