Winfest Free / Online Slots / Sizzling Hot Deluxe

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Sizzling Hot Deluxe volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Sizzling Hot Deluxe – Slot Machine

Super Hot 7’s – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Super Hot 7’s is een vrij nieuwe slot machine van Novomatic. De online slot machine heeft 3 rollen en 5 winlijnen. Het speelt heeft een beetje een retro gevoel met basis visuals en en muziek. In tegenstelling tot veel andere slot machine spellen probeert Super Hot 7’s een aantal nieuwe dingen met een vertrouwd gevoel erbij. Dit spel biedt alle klassieke  fruitsymbolen aan in een modern jasje.

sizzling-hot-deluxe-slot-machine-900x533
screen-7
screen-8

Hoe werkt Super Hot 7’s slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free.

De Super Hot 7’s heeft 5 vaste winlijnen. De slot machine heeft geen standaard wild card maar biedt een speciale monteur die zeer de moeite waard is. Wanneer je drie scatters raakt, krijg je een Free Spin Bonus! Je krijgt 14 Free Spins en alle 7’s zullen functioneren als een wild card. Daarnaast zullen de 7’s ook uw bedrag verdubbelen en vervangen door alle symbolen.

Scatter symbolen zullen functioneren als een retrigger voor de rol wanneer deze in de bonusronde is geland. De monteur kan enorm lonend zijn omdat die al een hoge waarde heeft van de scatter. Als je veel geluk hebt en het je lukt om een 5 of a kind combinatie met de 7’s te spinnen krijg je een vermenigvuldigingsfactor van wel 40.000 keer je inzet!

Speel overal waar je wil!

Je kan de Super Hot 7’s slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Super Hot 7’s is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

 

Speel onbeperkt

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met een fruit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games