Winfest Free / Online Slots / Starburst Touch

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Starburst Touch volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Starburst Touch – Slot Machine

Starburst Touch – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Het is nu mogelijk om de beroemde Starburst Touch te spelen bij Winfest Free!  Het spel is ontwikkeld door een van de grootste spelers binnen deze branche: NetEnt. Stap in de magische wereld van Starburst veel glimmende symbolen. Heb jij het geluk om de expanding wilds te spinnen? Probeer Starburst Touch nu uit bij Winfest Free met onbeperkt free spins.

starburst-mobile-slot-review
starburst-touch
starburst_mobile_slot

Hoe speel je de Starburst Touch slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Starburst Touch is een slot machine die zeer makkelijk te begrijpen is. Er zijn in het totaal 5 rollen en 3 verschillende rijen. Het bijzondere aan deze slot machine is dat je winnende combinaties van links, rechts of beide kanten tegelijk kunt maken! Je kan al beginnen met spelen voor slechts 0,10 speelpunten per spin tot een maximum van 100 speelpunten.

Een goede manier om zoveel mogelijk speelpunten binnen te halen is het verzamelen van bonus symbolen. Als je het glanzende Starburst-symbool tegenkomt wordt de hele rol in Wilds verandert. Op deze manier kan je een geweldig aantal winnende combinaties maken. Je wordt beloond met een extra free spin met de rol vol met wilds die nog actief is! Het is mogelijk om meerdere Starburst-iconen te vinden.

De RTP van de Starburst Touch slot machine is 96,06%

Speel Starburst Touch overal waar je wil!

Je kan de Starburst Touch slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Starburst Touch is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel met onbeperkt Free Spins bij Winfest Free!

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games