Winfest Free / Online Slots / Starburst

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Starburst volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Starburst – Slot Machine

Starburst – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Bij Winfest Free is er nu de mogelijkheid om de bekende Starburst slot machine te spelen! Deze online slot machine is ontwikkeld door een van de beste in de branche: NetEnt. Starburst is een slot machine dat gevuld is met glanzende symbolen. De vraag is: heb jij het geluk om de groeiende wildernis te vinden? Als je deze eenmaal heb gevonden, kan je zwemmen in je speelgeld. Genoeg redenen dus om de starbust slot machine een keer uit te proberen. Speel de populaire Starburst slot machine nu bij Winfest Free met onbeperkt free spins.

06_thumb_starburst
01_desktop_splash_starburst
03_desktop_small_win_starburst

Hoe speel je de Starburst slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free

Starburst is een slot machine die eenvoudig te begrijp is in vergelijking met andere spellen in de categorie. De slot machine bestaat uit 5 rollen en in totaal 3 verschillende rijen. Een leuke eigenschap van dit casino spel is dat je een winnende combinatie kunt maken van links naar rechts, maar ook andersom! Je kan al gaan draaien voor slechts 0,10 speelpunten per spin, tot een maximum van 100 speelpunten. Je kan het bedrag dat je wilt inzetten bij elke draai wijzigen met de + en – knoppen onderaan het scherm.

Waarschijnlijk is de beste manier om je winst te verhogen, het bonussymbool te verzamelen. Wanneer je het Starburst-symbool tegenkomt, wordt de hele rol vervangen door wilds. Dit is zeker een goede kans om een aantal geweldige winnende combinaties te maken. Daarnaast wordt je ook nog beloond met een gratis spin, waarbij alle wilds nog steeds op dezelfde plaats blijven staan. Verder is het mogelijk om meerdere Starburst-iconen te verzamelen, tot een maximum van 3, en zo vind je de grote prijzen! Dus waar wacht je nog op? Test jouw geluk op de starburst slot machine nu bij Winfest Free met onbeperkt gratis spins.

De RTP van de Starburst slot machine is 96,1%

Speel Starburst overal waar je wil!

Je kan de Starburst slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internet verbinding. Starburst is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Speel met onbeperkt Free Spins bij Winfest Free!

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine.

Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games