Winfest Free / Online Slots / Totally Wild

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Totally Wild volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Totally Wild – Slot Machine

The Devils Slot – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Devils Slot is een online slot machine. Devils slot heeft 5 rollen en wel 10 verschillende winlijnen. Zoals u waarschijnlijk al is opgevallen, is er een duivels thema aan de Devils Slot machine verbonden. Deze online slot machine is in het bezit van een paar geweldige geanimeerde effecten. Ook zijn er verschillende bonus gameplay features zoals Free Spins aan Devils Slot toegevoegd.

totally-wild1
2498-totally-wild-39-1536325725
totally-wild-slots

Hoe speel je Totally Wild slot machine?

Let op! Kan alleen gespeeld worden met speelgeld van Winfest Free.

De slot machine heeft 5 rijen en 20 winlijnen. De minimale inzet is 0,20 speelpunten, en de maximale inzet is 40 speelpunten. Het aantal speelpunten dat je inzet wordt gedeeld door het aantal winlijnen waarop je op dat moment speelt. Je zult veel exotische dieren in de Totally Wild slot machine tegenkomen. Denk hierbij aan jaguars, spinaapjes, toekans, kikkers en kaarten met symbolen. Er is ook een speciale kaart met een waterval erop. Deze kaart vervangt alle symbolen en kan je een gratis spin geven!

Wanneer je een winnende combinatie heb krijg je de optie om je winst te verzamelen of om het te verdubbelen via een extra spel. Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste kleur van een kaart te kiezen! Als je het goed heb krijg je direct een verdubbeling van je inzet. Let echter wel op, wanneer je het fout heb verspeel je het volledige aantal speelpunten.

Wanneer je 2, 3, 4 of 5 scatter-symbolen op de rollen spint, krijg je extra free spins in de Totally Wild slot machine. Je kunt tot wel 25 free spins verdienen! Bij het spinnen van de free spins krijg je een bonus van 4 wild symbolen in plaats van 1!

Speel Totally Wild overal waar je wil!

Je kan de Totally Wild slot machine overal spelen waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Totally Wild is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

 

Speel met onbeperkt Free Spins bij Winfest Free!

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met een jungle thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

book-of-dead-slot-playn-go
Royal Seven XXL
ramses-book

Hot Games