Winfest Free / Online Slots / Wolf Gold
Wolf-Gold-Gokkast-pragmatic-play

Speel nu bij Winfest Free!

Samen met nog honderden andere slots kun je Wolf Gold volledig gratis spelen bij Winfest! Geen account nodig, geen storting nodig.

Wolf Gold – Slot Machine

Wolf Gold – Speel het nu gratis bij Winfest Free

Goud, dieren en wolven. Wolf Gold van Pragmatic Play heeft het allemaal! Deze online slotmachine heeft een coole en leuke respin functie naast enkele andere manieren om gratis spins te verdienen.

wolf-gold-slot-pragmaticplay
Wolf-Gold-Gokkast-pragmatic-play
unnamed

Hoe speel je Wolf Gold?

Deze slotmachine heeft 5 rollen en 25 betaallijnen. Het bonusspel beloont de speler met onbeperkt gratis spins en 3 oplopende jackpots. Bij het draaien van het Scatter-symbool wordt de gratis spins functie geactiveerd en krijgt je 6 gratis spins. Klinkt dat als muziek in de oren? Wanneer je in de gratis spins functie bent kun je weer scatters draaien en 3 extra gratis spins verdienen. En er is geen limiet! Dus onbeperkt gratis spins zijn hiermee mogelijk!

Het andere symbool waar je op moet letten is het Geld-symbool. Bij het draaien van 6 hiervan activeert je de Money Respin functie. De normale symbolen worden verwijderd en vervangen door het Geld-symbool met een muntwaarde erin. U krijgt 3-repsins en bij het draaien van een ander Geld-symbool zal het zich bij de bundel voegen en worden de respins gereset naar 3. Wanneer u geen respins meer heeft of de rollen zijn gevuld met de Geld-symbolen, zal de Money-Respin functie worden beëindigd. Vul alle 15 posities en win de Mega Jackpot.

De RTP van Wolf Gold is 96,01%

Overal online

Je kan de Wolf Gold slot machine overal spelen, waar en wanneer je maar wil. Het enige dat je nodig heb is een werkende internet verbinding. Wolf Gold is te spelen op je mobiel, tablet of pc.

Onbeperkt free spins

Een van onze belangrijkste doelen bij Winfest Free is dat iedereen kan genieten van onze slot machines. Om die reden hebben we een play for fun optie toegevoegd aan elke online slot machine. Met deze optie kan je op je gemak genieten van onze slot machines zonder enig risico te lopen om geld te verliezen. Wanneer je speelsaldo bijna op is, kan je de pagina vernieuwen om het saldo weer aan te vullen. Speel met onbeperkt free spins bij Winfest free!

Soortgelijke spellen

Vind je spellen met dit thema leuk om te spelen? Dan moet je zeker de volgende slot machines eens een kans geven!

Pharaohs-riches-rhfp-slot-game-free-play-at-casino-mauritius
ramses-book

Hot Games